Swedish Beauty & Cosmetics Awards - 11 april

Swedish Beauty & Cosmetics Awards - 11 april

Med endast 6 dagar kvar till galan jobbar vi som aldrig förr. 413 gäster på pappret och vi har en ökning med 75 gäster sedan förra året! Vi kommer inte sända ut några fysiska biljetter utan ni prickas av när ni kommer till Winterviken. Med anledning av isläget och för att ni inte ska frysa kommer vi istället för båt att ta buss till Winterviken. Bussarna kommer att avgå från Stadshuskajen kl. 18. De står redo för ombordstigning från 17.45 så att ni inte behöver stå och vänta. Vi tar fördrink i värmen vid Winterviken när vi har kommit fram!

På vår nya facebookgrupp lägger vi upp info undan för undan, håll gärna utkik. http://www.facebook.com/pages/Swedish-Beauty-Cosmetics-Award/178577135624678

Kvällen kommer bli fantastisk med många spännande vinnare, passionerad underhållning och en fantastisk vacker Marie Serneholt som håller i taktpinnen.

Önskar er varmt välkomna!