Skönaste vinnarna utsedda

Skönaste vinnarna utsedda

Vid årets stora skönhetsgala, Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2013, tog Lancôme, Bliss, L'Oréal Paris, Unite, Sensai by Kanebo och Toni&Guy hem flest priser med två utmärkelser var. Prisutdelningen och galan ägde rum på Winterviken, strax söder om Stockholm. Under ledning av Marie Serneholt fick de fyrahundra galagästerna se när de främsta skönhetsprodukterna som lanserats i Sverige 2012 belönades. Galan arrangerades av branschorganisationen Kemisk-Tekniska Leverantörförbundet (KTF) för sjätte året i rad.

– Det har varit en strålande tillställning där vi lyckats samla de främsta inom den svenska skönhetsbranschen. Förutom vinnarna firar vi även att förbundet har fått en rad nya medlemmar under året och att galan har växt i omfattning med närmare 20 procent jämfört med förra året. Det var fullsatt till sista plats, säger Madelaine Edholm, ansvarig på KTF för Swedish Beauty & Cosmetics Awards.

Pressmeddelande

Bilder på vinnarna finns på: http://www.beautyawards.nu/vinnare.html

Högupplösta bilder från galan och på produkterna kan beställas av christer.lidman@think-image.se