Beauty Awards specialkategorier – årets personligheter

Beauty Awards specialkategorier – årets personligheter

I år vill KTF Swedish Beauty & Cosmetics Awards, i samarbete med Kosmetik, tillsammans med branschen lyfta fram fem av årets viktigaste och duktigaste personligheter inom branschen! Det gör det möjligt att uppmärksamma några av de som som gör en extraordinär insats för vår bransch och banar vägen för framtiden.

Årets makeupartist, hårstylist och skönhetsbloggare har var sin jury som väljer ut kandidaterna, se alla i juryn under fliken JURY, personligheter. Alla nominerade väljs ut med stor omsorg och efter tunga kriterier: allt från cv till fotoböcker och statistik kommer att granskas av respektive jurygrupp. Alla bidrag är avpersonifierade så juryn inte kan döma på namn utan på cv, bakgrund och arbete. Tipsa gärna juryn om ytterligare kandidater i branschen! Maila madelaine.edholm@ktf.se

Kategorierna Årets fransstylist och upplevelse i butik/salong är det branschen som nominerar då detta är mer av en upplevelse, känslor och service än underlag, cv och arbetsprover! Vi hoppas därför att ni hjälper till och anmäler just era lysande kollegor, säljare eller medarbetare. Välkommen med ert bidrag på www.beautyawards.nu under fliken Specialkategorier.

Deadline för anmälan är 17 februari.