Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015

Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015

Nu drar det ihop sig för årets anmälningar av produkter inför Beauty Awards. From den 20 oktober kan man gå in och anmäla produkter på vår hemsida. Vill ni förbereda er redan nu så ber vi er att ta fram frilagda bilder på produkten, börja spåna på motiveringen som i år kommer vara lite annorlunda. Vi kommer vilja veta Produktfördelar (dvs hur, vad innehåller produkten som gör den så bra) och sedan Konsumentfördelar (vad gör/uppnår produkten).

Nytt för iår är kategorin Årets innovation (här kan man anmäla vadsomhelst sedan är det upp till er och berätta varför den är innovativ som produkt) och Årets nagelprodukt. Årets serum går också in som en ordinarie kategori i år.

Förbered er gärna så att ni kan skicka in produkterna så snart ni kan, ju snabbare produkterna landar på juryn bord, desto mer tid för test och rättvisare bedömning blir det!

Galan kommer gå av stapeln den 16 april så notera datumet redan nu.

Läs mer på hemsidan för Swedish Beauty & Cosmetics Awards