Wistam och Siepen prisade årets skönaste vinnare

 

Under årets största skönhetsgala, Swedish Beauty & Cosmetics Awards, belönades de främsta skönhetsprodukterna i Sverige. Galafestligheterna gick i ett dekadent och romantiskt 20-talsmanér.

Kvällen inleddes med att de vackert sminkade och uppklädda gästerna minglade i den nya omtalade restaurangen K-­märkt. Den stora galamiddagen startades sedan med att den hemliga konferenciern Sofia Wistam och hennes sidekick Peter Siepen avslöjades.

Den största vinnaren i år var La Roche-­Posay som tog hem tre utmärkelser för sina produkter. Det gick även bra för Filorga och Original Mineral som lyckades ta hem två priser vardera. Under kvällen fick de 425 galagästerna uppleva när de främsta skönhetsprodukterna som lanserats i Sverige under 2014 belönades. Galan arrangerades av branschorganisationen Kemisk-­Tekniska Leverantörförbundet (KTF) för åttonde året.

Här hittar du alla vinnare.

Swedish Beauty & Cosmetics Awards