Helena Christensen designar sjalar och stöttar kvinnor som lider av håravfall på grund av allvarlig sjukdom

Den berömda filantropen, fotografen och tidigare supermodellen Helena Christensen har inlett ett unikt samarbete med det danska internationella CE-certifierade varumärket Christine Headwear och välgörenhetsprogrammet Look Good Feel Better®. Hon har designat två olika sjalar i mjuk, naturlig bambuviskos – var och en med ett sofistikerat, botaniskt mönster – dessa vänder sig till kvinnor som lider av håravfall på grund av cancer. Sjalarna kommer att distribueras i 13 länder över hela världen via Christine Headwears distributörer och grossister. Alla intäkter från denna kampanj kommer att doneras till Look Good Feel Better – en fri, icke-medicinsk och märkesneutral välgörenhetsorganisation som arbetar för att förbättra livskvaliteten och självkänslan för personer som genomgår behandling för cancer och som resulterar i utseenderelaterade biverkningar såsom håravfall. Sjalarna kommer att finnas tillgänglig för försäljning från och med februari 2016.

Läs mer här…