VASS PRODUCTIONS inleder samarbete med Swedish Beauty Awards, Kosmetik- och hygienföretagen samt Look Good Feel Better

VASS PRODUCTIONS inleder samarbete med Swedish Beauty Awards, Kosmetik- och hygienföretagen samt Look Good Feel Better

Swedish Beauty Awards är Sveriges enda oberoende branschtävling för skönhets- och hårvårdsprodukter. Galan anordnas årligen i april för att uppmärksamma och belöna de skönhets- och hårvårdsprodukter som utmärkt sig under det föregående året. Produkterna nomineras i en mängd olika kategorier och de vinnande bidragen utses efter noga utförda utvärderingar av 28 förtroendevalda jurymedlemmar som besitter specialistkunskaper inom skönhetsbranschen. Inför kommande gala 2019 inleder Swedish Beauty Awards ett nära samarbete med VASS PRODUCTIONS, som har gedigen erfarenhet och ett omfattande kontaktnät inom skönhet- och kosmetikbranschen, för PR- och Sociala Medier-tjänster på den svenska marknaden. 
 
”VASS PRODUCTIONS är en perfekt samarbetspartner då de besitter specialkompetens och precis som vi brinner för skönhetsbranschen. De har även flera prestigefyllda kunder i portföljen, ett brett kontaktnät och flera framgångsrika kommunikationsprojekt i bagaget. Tillsammans kommer vi jobba med att kommunicera relevanta och aktuella fakta om skönhetsbranschen samt spännande nyheter kring Swedish Beauty Awards” 
Madelaine Nordstrand, Galageneral Swedish Beauty Awards
 
Galan arrangeras av KoHF - Kosmetik- och hygienföretagen - som är en branschorganisation för företag som importerar, tillverkar och marknadsför kemisk-tekniska produkter sås om kosmetik- och hygienprodukter samt tvättmedel och rengöringsmedel i Sverige. KoHF driver tillsammans med ledande kosmetikföretag sedan 2003 även det internationella humanitära projektet Look Good Feel Better på den svenska marknaden. Det ideella programmet erbjuder kvinnor som behandlas för cancer kostnadsfri och professionell rådgivning om hudvård och makeup. Kurserna leds av volontärer och syftet är att hjälpa till att förebygga eller eliminera utseenderelaterade problem som kan uppstå vid cancerbehandlingar.  
 
“Vi är jättestolta över att få inleda ett samarbete med KoHF och att få arbeta med en så prestigefylld gala som Swedish Beauty Awards. Både KoHF, galan och Look Good Feel Better spelar en otroligt viktig roll i skönhetsbranschen och vi ser fram emot att få bidra till detta betydelsefulla arbete” 
Kristin Bohman, COO VASS PRODUCTIONS  
 
 
Följ Swedish Beauty Awards på Instagram och Facebook för dagliga uppdateringar: @swedishbeautyawards | www.facebook.com/SwedishBeautyAwards/ 
 
För pressförfrågningar, vänligen kontakta: Ann Gustavsson, VASS PRODUCTIONS mejl: ann@vassproductions, tel: +46 8 79 69 444

Pressmeddelande