Inbjudan till Swedish Beauty Awards

Inbjudan till Swedish Beauty Awards

Den 10 april öppnar vi dörrarna till Sveriges viktigaste skönhetsgala - Swedish Beauty Awards. Det är den tolfte gången i ordningen som vi hyllar och premierar årets bästa produkter. Under tidigare år har vi med stolthet delat ut en fantastisk goodiebag till alla gäster. Något som nästan har blivit ett signum för galan.

I år har vi beslutat att inte dela ut någon goodiebag. Förra året var det många gäster som valde bort goodiebagen till förmån för Look Good Feel Better, i år behöver ni som gäster inte välja.

Vi tänker hållbart och miljömedvetet och på så sätt sparar vi resurser. Resurser i form av produkter, pengar och tid som vi istället tillsammans kan lägga på Look Good Feel Better och som rimmar med årets galatema Beauty Gives Back.

För att istället dra in pengar som oavkortat kommer att gå till Look Good Feel Better kommer vi anordna några större utförsäljningar/pop up stores där ni kan donera produkter direkt till oss, som ev skulle varit med i goodiebagen eller liknande, dock inget krav på antal på samma sätt.  Vet ni redan nu vad ni skulle kunna donera för produkter till vår utförsäljning som ni skulle velat donera till vår goodiebag tar vi tacksamt emot ett mail om detta redan nu.

Vi vill kunna fortsätta vårt arbete och komma närmare Look Good Feel Betters vision om att:

”Alla kvinnor med cancer i Sverige ska få möjlighet att gå en Look Good Feel Better-kurs”

Vill du veta mer om Look Good Feel Better? Surfa in på www.lookgoodfeelbetter.se eller kontakta oss så berättar vi mer om vårt syfte och våra målsättningar med projektet.

#beautygivesback

#lookgoodfeelbetter

#swedishbeautyawards

 

Inbjudan och biljetter

Inbjudan och biljetter via https://www.swedishbeautyawards.se/

Väl mött 10 april och lycka till med era eventuella nomineringar!

OBS. Begränsat antal biljetter. Först till kvarn.